Varför ska du välja att arbeta med Poltoft & Partners?

Naturligtvis för att du får möjlighet att möta utmaningar hos intressanta företag. Du får använda din kompetens inom ditt fackområde och få uppskattning för det arbete du utför.

Men framför allt! För att med oss ges du en möjlighet att kompetensutvecklas. En kompetensutveckling som stärker dig som person både inom yrkeslivet men även privat. Här kan du läsa mer om Kompetensutveckling.

Att arbeta med oss är ett omväxlande och stimulerande arbete, våra medarbetare ser yrkesrollen som en möjlighet att ständigt möta nya utmaningar. Då vi arbetar både med stora och medelstora företag, såväl svenska som internationella, kommer du hos oss att få möta olika branscher och företagskulturer.

Förutom kompetensutvecklingen anordnar vi kontinuerligt utbildningar och informationsmöten inom respektive fackområde samt har regelbundna nätverksträffar där du har möjlighet att träffa kollegor och utbyta frågeställningar och idéer.

Vi har mer än 20 års erfarenhet inom våra kompetensområden samt ett väl uppbyggt kontaktnät av kvalificerade ekonomer. Vi har medarbetare som genom åren arbetat tillsammans med många företag inom de flesta branscher och sektorer. Vi får ständigt in nya, spännande och utmanande uppdrag.

Med oss ges du möjlighet
att kompetensutvecklas.
-En utveckling som stärker dig
som person både inom
yrkeslivet och privat.

Hans Poltoft, Poltoft och Partners, Jobba hos oss
})(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-43896062-1', 'poltoftpartners.se'); ga('send', 'pageview');